9. helmikuuta 2016

LASKIAISTIISTAI

Aamuinen lääkärikäynti meni hyvin ja nopeasti. Sain onneksi pelkkiä hyviä uutisia. Neuvolakorttiin merkattiin ruksit kohtiin "kohdunsuu kiinni" ja "kohdunsuu pehmeä". Ohje oli ottaa rauhallisemmin, mutta voiko tämän rauhallisemmin enää ottaa?

Tänään poksuu 24+0. Vau.fi sivun mukaan Nappula painaa tällä viikolla 650 grammaa ja pojan koko pituus on huimat 29cm. Lääkärikäynnillä syke oli +145 ja liikkeet ++. Pikainen ultraus kertoi pojan loikoilevan kohdussa pää alaspäin ja sen kyllä sain todistaa myöhemmin ihan ilman ultraakin. Sai nimittäin kylkiluut melkoista kyytiä!

Tämä ilta on muuten ollut liikkeiden suhteen melko rauhallinen. Ehkä pieni mies kerää voimia riehuakseen yöllä, kun äiti yrittää nukkua :)

Muut suunnitelmat tälle päivälle meni uusiksi, kun Olivialle nousi kuume yön aikana. Kummitätinsä kanssa hän ehti aamulla viettää reilun tunnin ja sitten olikin aika pikkuhiljaa mennä päiväunille. Koko päivä meni enemmän ja vähemmän makoillessa, mutta saatiin illalla leivottua niitä pullia!


Tiedossa on nyt ainakin kaksi vapaapäivää, mutta mitään kummempaa ei olla suunniteltu. Mennään Olivian voinnin ja jaksamisen mukaan. Huomenna illalla mun vanhemmat tulee käymään kahvilla ja jos Olivia on kunnossa, niin torstaina meitä tulee pitkästä pitkästä aikaa moikkaamaan mun serkku 1,5v poikansa kanssa.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi muutaman mutkan kautta mutta päätin jäädä seurailemaan, itselläni meinaan pientä vauvakuumetta pukkaa ja täältä ilmeisesti saa lukea raskaushöpinöitä! Hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tervetuloa mukaan! :) Yritän juuri noihin raskaushöpinöihin keskittyä jatkossa enemmän, mutta välillä tulee juttua jostain ihan muusta :D

      Poista