24. helmikuuta 2016

24022016

Aamu alkoi mun osalta klo 8, kun vihdoin jaksoin nousta sängystä ylös. Olohuoneessa J jo pelasi korttia Olivian kanssa, joka oli aamupalan syönyt ja vaatteet vaihtanut. Pistin itseni rauhassa kuntoon ja ruvettiin tekemään lähtöä neuvolaan.

Neuvolassa juteltiin paljon supistuksista ja muista kivuista/vaivoista, joita nyt on ollut. Nappulan syke oli jälleen +150 ja liikkeet ++. Varattiin seuraava neuvola-aika kuukauden päähän, jossa mua sitten odottaa sijainen.

Neuvolan jälkeen jäätiin hetkeksi kotipihalle leikkimään. Otettiin kovat vauhdit keinussa, käytiin tutkimassa jalanjälkiä ja laskettiin liukumäestä noin sata kertaa. Hiukan alkoi harmittaa, kun hiekkalaatikossa ei voinutkaan tehdä hiekkalinnaa eikä liukumäen alla olevasta hiekasta saanut mitään irti. Silloin oli hyvä hetki mennä sisälle tekemään ruokaa.


Päiväunien jälkeen alettiin maalaamaan sormiväreillä. Se olikin pitkästä aikaa niin hauskaa, että hommaa jatkettiin vielä illalla, kun Olivia tuli takaisin muutaman tunnin vierailulta isänsä luota. Samalla aloitettiin pieni projekti, jonka keksin eilen illalla. Ostin pienen vihon, johon Olivia saa kerran kuukaudessa piirtää ihmisen sekä kirjoittaa oman nimensä. Siitä on kiva seurata, kuinka piirtäminen ja kirjoittaminen iän myötä kehittyy. Yritän muistaa toteuttaa saman Nappulan kanssa, sillä mitä aikaisemmin tuon aloittaa niin paremmin sen muutoksen näkee ja voi seurata, kuinka nopeasti sutusta tulee pääjalkasia! Riippuen tietysti siitäkin, kuinka kauan projektia jatkaa.

Dyyyyd?
Huomenna on luvassa rauhallisempi päivä, sillä tämän päivän touhuaminen olikin masulle liikaa. Nyt voin levähtää sohvalla ihan omassa rauhassa, kun sekä Olivia että J nukkuu. Toisin sanoen siivoan keittiön ja täytän pesukoneen huomista varten.

4 kommenttia:

 1. Ompa hauska idea toi piirtämisjuttu! Voisi melkein koittaa meilläkin.. sitten kun se kynä ei mene enää suuhun tai sen kanssa ei lähdetä karkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kuulostaa hyvältä :D Hauska nähdä, kuinka nopeasti teidän tytöstä kuoriutuu taiteilija! :D

   Poista
 2. Toi piirtämis idea onkin tosi kiva! Voisin ottaa meilläkin käyttöön :)

  VastaaPoista