10. tammikuuta 2016

MAAILMAN PARAS ÄITIYSPAKKAUS

Viimeksi yksi raskauden odotetuimmista hetkistä jokaisen neuvolan ja ultran lisäksi oli äitiyspakkauksen saapuminen. Kotiin päästyäni revin sen välittömästi auki ja tyhjensin kaikki tavarat lattialle. Hypistelin jokaista vaatekappaletta erikseen ja ihailin kaikkia laatikosta löytyviä hoitotuotteita. Tällä kertaa en innostu äitiyspakkauksesta ja päätinkin jo hyvissä ajoin jättää koko pakkauksen tilaamatta. Otan sen mielummin rahana, vaikka 140 eurolla ei mitään kovin erityistä vauvalle saa.

Meillä on vaatteita enemmän kuin tarpeeksi, joten olenkin äitini kanssa vauvanvaateostolakossa. Bodeja, housuja, sukkia ja hattuja sun muita on kertynyt jo ihan älytön määrä. Osa on Olivian vanhoja, osa tutuilta saatuja ja osa kirpputoreilta mukaan tarttuneita (koska ne nyt vaan on niin söpöjä). Yritetään siis hillitä ostohimoa siihen asti, että sukupuolesta on edes suht varmaa tietoa. Sitten voidaan huoletta ostaa vielä muutama kesävaate, jotka edustavat jompaakumpaa sukupuolta.

Äitini kyseli meiltä joulun alla lahjatoiveita. J:n kanssa hetki mietittiin ja tultiin siihen tulokseen, että ei me mitään tarvita, mutta vauva tarvitsee. Jossain vaiheessahan kaikki pienet tarvikkeet, kuten rasvat, öljyt, saippuat, tutit yms. pitää hankkia, joten miksei niitä hankkisi jo nyt.

Äitini päätti sitten yllättää ja itku kurkussa kiittelin ihanasta lahjasta. Äiti oli koonnut meille pienen äitiyspakkauksen. Ajattelinkin esitellä sen sisällön nyt teille.


Jo itse laatikko on hirmuisen söpö. Jopa J oli tästä mielissään, vaikka yleensä on niin Mies, ettei välitä mistään söpöstä :D Tai sitä ainakaan ääneen myönnä.


Sisältä löytyi muutama tarpeellinen ja hirmusöpö vaatekappale. Kahdet tumput, neljät sukat ja kaksi pipoa. Yksi hieman paksumpi puku kokoa 56 ja shortsipuku kokoa 50.


Valkoinen lakana pinnasänkyyn, panda pussilakanasetti, pehmeä sydänkuvioinen huopa, harsoliinoja ja hupullinen pyyheliina (tai pyhliina, niin kuin Olivia sanoo).


Ihanan pehmeä uniriepu pöllöpehmolla, Sophie kirahvi purulelu, kaksi tuttia (toisessa bambin kuva, toisessa siili) ja pöllö-tuttipullo. Anteeksi luontorakkaat ihmiset, mulle kaikki kauriit ja peurat on bambeja.


Nalle Puh manikyyrisetti (kynsisakset, viila ja pienet kynsileikkurit), kosteuspyyhkeitä, sinkkivoide, perusrasva, kylpysaippua ja Olivian vanha hiusharja.


Ja pienenä lisänä minun vanha laulukirja :)

Enää Nappulalta puuttuu rattaat, parvekerattaat ja turvakaukalo. Rattaita en aio edes katsoa ennen maaliskuun loppua, kun ne ostetaan käytettynä, mutta turvakaukaloa olen silmäillyt silloin tällöin ja löytänyt jo yhden aivan ihanan. En silloin katsonut hintaa, niin seuraavan kerran kun kaupan läheisyydessä pyörin, niin täytyy piipahtaa katsomassa, jatkanko etsintöjä vai ostanko sen. Tietysti täytyy toivoa, että niitä siellä vielä on. En tiedä, kuinka usein lastentarvikeliikkeissä tavara vaihtuu.

Hyvää pian alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Ai kun ihana paketti! Me päätettiin kans, että nyt toisen kanssa ei oteta pakkausta vaan rahana. Esikoisen paketista on kuitenkin kynsisakset, lämpömittari yms. tallessa. :) Hyvää alkavaa viikkoa teillekkin!
    PS. Mun äitillä on kans toi sama kirja tallessa mun vauva-ajoilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :) hei, meiltähän puuttuu vielä lämpömittari! :D kirja on kyllä aika loistava, kun ei tuolla isimiehellä ole mitään kokemusta tuutulauluista tai hypytys-leikeistä, niin isken kirjan käteen ja mies laulamaan! :D

      Poista
  2. Ompas nätti äitiyspakkaus! :)

    Tsemppiä raskauteen! :)

    VastaaPoista
  3. Miten ihana ! :)
    Tästä sainkin idean koota vaippakakun sijaan odottavalle ystävälleni vauvalahjaksi muun porukan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Tuollaista lahjaa tuleva äiti arvostaa varmasti :)

      Poista