11. elokuuta 2016

JOONAS 2KK

Välillä toivon, että voisin hidastaa aikaa tai palata ajassa taaksepäin. Joskus toivon pystyväni palaamaan jopa synnytykseen asti.Eilinen vietettiin Joonaksen, Olivian ja mumman kanssa laivalla. Olivian ja Joonaksen ensimmäinen kerta laivalla ja oli munkin edellisestä risteilystä kulunut yli kaksi vuotta. Reissu meni paremmin, kuin oletin. Olivia jaksoi hienosti touhuta koko päivän ja Joonas oli oma kiltti itsensä.


Laivalla, kuten kaikkialla, kuulin kommenttia Joonaksen koosta. "Oho, onpas iso poika!". "No vois kuvitella, että olis vanhempi ku kaks kuukautta!". Mitä sitten?


Olen liiankin tietoinen siitä, että mun pieni poika kasvaa ihan älytöntä vauhtia. Tänään puin pojalle hetki sitten esiin ottamani 62cm bodyn, mutta nappeja ei ihan noin vain laitettukaan kiinni. Jälleen kerran yksi body jäi lyhyeksi.

2kk neuvola (5vko neuvola)
Paino 5980g (5100g)
Pituus 61,7cm (56,8cm)
Päänympärys 41,4cm (39,7cm)

Neuvolakorttiin tuli teksti Suloinen hymypoika! Nyrkit löytäneet tien suuhun, juttelee. Kasvaa hienosti! Suussa hieman sammasta ja päässä karstaa. Rokotusohjelma aloitettu.

Ensimmäinen rokote siis saatiin. Suun kautta annettava RotaTeq, joka ei onneksi mitään pahoja oireita aiheuta. Ollaan niin hyvin vältytty kaikilta vatsaongelmilta, että en usko elämän kaatuvan jos niitä pariksi päiväksi tulee.


Mulle Joonas on maailman suloisin poika enkä välitä kuinka paljon poika painaa. Tietysti haluaisin pitää pojan pikkuisena vauvana niin pitkään kuin mahdollista, mutta se kun ei ole mahdollista niin olen onnellinen siitä, että poika kasvaa.

4 kommenttia:

 1. Mikä suloinen pikkumies♡ Meidän poju kasvaa kans hirmuista vauhtia ja välillä toivoisi, ettei kasvu olisi niin nopeaa, mutta parempi kuitenkin, että kasvaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Totta :) Ehkä parempi, jos aika kulkisi vähän hitaampaa :D

   Poista
 2. Melko samoissa mitoissa meidänkin poitsu oli 2kk neuvolassa! :) Eli en nyt sanois "oho, ompa iso poika!". :o Onhan niitä paljon isompiakin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, ei tuo mun mielestä ole mitenkään iso ja siksi otan helposti tollaset kommentit itseeni

   Poista