8. syyskuuta 2016

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ SYNNYTTÄNYT NAINEN

Tulipa tässä yksi päivä omaa vartaloa katsoessa mieleen ne jutut iltapäivälehdissä, joissa kerrotaan kuvien kera miltä synnyttänyt nainen näyttää oikeasti. Nämähän on osittain valheellisia juttuja, sillä niihin on jostain revitty aina ne ääripäät. Mukana ei näy niitä naisia, joiden vartaloa raskaus ja synnytys ei ole muuttanut niin radikaalisti.Kaksi lasta synnyttäneenä mä en näytä siltä, miltä ilmeisesti pitäisi. Mä en ole täynnä raskausarpia ja mahakin on palautunut paremmin, kuin hyvin tekemättä mitään sen eteen. Voin jopa väittää, että edes rannalla kukaan ei tietäisi mun synnyttäneen, jos Olivia ja Joonas ei olisi mukana.

Toki mun vartalo on muuttunut. Ja se on rankkaa ihmiselle, jolla on todella huono itsetunto ja taustalla vakavaa itseinhoa ja rankkaa laihduttamista. Lantio on leveämpi, kuin ennen. Maha on löysempi, sillä iho ei ole vielä kiinteytynyt. Istuessa maha on täynnä makkaroita. Raskauden aikana kertyneet kilot toivat mukanaan vähän lisää selluliittia reisiin ja jenkkakahvat ei ainakaan pienenemään päin ole olleet.Mun on oltava tyytyväinen siihen, että olen löytänyt J:n. Sen ansiosta en vedä laihduttamista taas överiksi. Kun kuulet joka päivä kuinka kaunis olet ja kuinka hyvältä sun vartalo näyttää, et voi vihata itseäsi niin paljon, kuin ennen olisit vihannut. Ja siitä mä olen kiitollinen. Vaikka joka kerta peiliin katsoessa näen paljon virheitä ja mietin kuinka joku voi näyttää noin inhottavalta, ei se vaikuta mun elämään sen enempää. Vaatteet päälle ja ulos miettimättä hetkeäkään miltä mä näytän ihonmyötäisissä shortseissa, jotka on vielä viime kesänä olleet mulle liian isot.

Molemmista raskauksista arpia tuli vasta loppuraskaudessa. Eikä niitäkään kovin paljoa. Ne ei häiritse ja kannan niitä ylpeydellä. Kun Joonaksen syntymästä oli kulunut kolme viikkoa, ilmestyi mahaan ja reisiin lisää arpia, jotka on jo haalistuneet. 

Vielä on kaksi kiloa raskauskiloja jäljellä, mutta ihannepaino lähenee koko ajan. Siihen mennessä tämä synnyttänyt nainen näyttää kuitenkin tältä. Ihan oikeasti.

4 kommenttia:

 1. Vau, oot tosi hyvässä kunnossa! Ei voi kuin ihailla. :) Mulla vain Leevi ja kroppa on aivan järkyttävä. Oon kirjava arvista, löysää nahkaa roikkuu ja läskiäkin tuli. Inhoon itseeni, mut silti tein kropallani jotain aivan uskomatonta! Kuinka vihanen sitä voi itselleen olla, kun niin uskomattomaan tekoon on pystynyt? Meidän naisten pitäisi olla armeliaampia itsellemme! Mäkin olin "elämäni kunnossa" fyysisesti ennen raskautta, vaan en enää. Kova kolhu itsetunnolle, mut pientä nyyttiä tuijottaessa unohtuu oma kroppa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tuo on ihan totta, että naisten pitäisi olla armeliaampia itselleen ja etenkin synnyttäneet naiset ei voi kuin olla ylpeitä siitä, mitä ovat saaneet aikaan! Sulla on kyllä ihana asenne <3

   Poista
 2. Näytät kaikkea muuta kuin inhottavalta ja sulla selvästi aivan ihana mies! <3

  VastaaPoista